'PSV heeft Schmidt op lijstje trainerskandidaten staan'

11 maart 2020, 07:54

Roger Schmidt staat op het wensenlijstje van nieuwe trainers bij PSV. De Eindhovenaren zijn druk bezig met het vinden van een permanente opvolger van Mark van Bommel, een rol die nu wordt ingevuld door Ernest Faber. De Duitser is in elk geval een kandidaat, al is het moeilijk in te schatten hoe ver ze al zijn in de gesprekken.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. De ochtendkrant spreekt van 'zo'n beetje het best bewaarde geheim van Eindhoven', aangezien niemand iets los wil laten over de mogelijke opvolger van Van Bommel. De naam van Schmidt valt weliswaar van een bron rondom PSV, maar hoe concreet hij in beeld is, kan het ED niet inschatten.

Zowel vanuit PSV als zijn management wordt het nieuws overigens (nog) niet bevestigd. Zeker lijkt dat hij op een lijstje staat, maar wie daar verder nog op pronken, is onbekend. Schmidt maakte eerder furore bij Red Bull Salzburg, met wie hij ooit Ajax volledig van de mat speelde in de Europa League. Ook was hij werkzaam bij SC Paderborn 07 en de laatste twee jaar bij Beijing Guoan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen