AS Roma mag niet naar Sevilla vliegen: mogelijk streep door duel

11 maart 2020, 13:37

AS Roma heeft besloten om niet af te reizen naar Sevilla voor het duel in de Europa League tegen de Spaanse ploeg. Het vliegtuig waar de Romeinen mee zouden vliegen, had geen toestemming om te landen op Spaanse grond en bleef daarom aan de grond. Er is nog niet bekend wat dat betekent voor de wedstrijd, maar normaliter kan er een streep door het affiche, tenzij het nog op een ander moment en/of op een andere locatie gespeeld gaat worden.

Het duel zou al worden gespeeld voor lege tribunes, maar omdat vliegverkeer tussen beide landen verboden werd vanwege de uitbraak van het coronavirus, kreeg ook AS Roma geen toestemming om de lucht in te gaan. Het is onbekend wat er met dit duel zal gebeuren. Eerder liet Getafe al weten sowieso niet naar Milaan te vliegen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Om het vliegverbod te omzeilen probeerde AS Roma het nog om met een privé-jet te vliegen, maar ook dat werd geweigerd. Daarom zit de club geen kans om de selectie in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuan te krijgen en gaat de ontmoeting zeer vermoedelijk niet door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen