Bosz begroet ook Sinkgraven en Alario in volle ziekenboeg

11 maart 2020, 15:10   Bijgewerkt: 11 maart 2020, 15:21

Peter Bosz heeft een flink gehavende ploeg donderdagavond voor de uitwedstrijd op bezoek bij Glasgow Rangers in de Europa League. De oefenmeester mist niet alleen de langer geblesseerde Nadiem Amiri, broers Sven en Lars Bender en Kevin Volland, maar ook ontbreken Daley Sinkgraven (keelpijn) en Lucas Alario.

Dat heeft de club laten weten. Wat er precies met Sinkgraven aan de hand is, is onbekend, maar een langdurige blessure lijkt het niet te zijn. Over de Argentijn Alario kwam beduidend minder nieuws: hij heeft een kwetsuur aan zijn rechterschouder opgelopen en ligt naar verwachting een maand uit de roulatie. Daardoor kon hij geen gehoor geven aan de oproep voor de nationale ploeg van Argentinië, waarvoor hij eerder deze week een oproep kreeg. 

Daarmee nemen de blessures voor Bosz met rasse schreden toe, juist omdat het zo goed gaat dit seizoen. Leverkusen staat in de halve finale van de Duitse beker, doet nog mee in de Europa League en heeft zich door een geweldige vorm (zeven zeges, één verlies en gelijkspel) gemengd in de strijd om de Champions League plaatsen in de Bundesliga. Met de vele blessures wordt het wel steeds zwaarder om de goede prestaties voort te zetten.

Lees ookBosz raakt weer sterkhouder kwijt na knieblessure Bender

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen