UEFA zet streep door Sevilla - AS Roma en Inter - Getafe

11 maart 2020, 16:41

De wedstrijden Sevilla - AS Roma en Inter - Getafe in de achste finale van de Europa League gaan donderdagavond niet door. Dat heeft de UEFA woensdagmiddag wereldkundig gemaakt. De duels zijn afgelast vanwege de reisbeperkingen tussen Spanje en Italië 

Eerder op de dag besloten de Spaanse autoriteiten het vliegtuig waarmee de AS Roma zou vliegen geen toestemming te geven om op Spaanse grond te landen. Daardoor was al min of meer duidelijk dat Sevilla tegen AS Roma zou worden afgelast. De Europese voetbalbond heeft ook een streep gezet door de wedstrijd tussen Inter en Getafe. Dat lag eveneens in de lijn der verwachting. Getafe weigerde namelijk naar Milaan af te reizen voor de eerste ontmoeting met Inter.

Italië is immers het land dat in Europa het zwaarst getroffen is door het coronavirus. Het hele land is in quarantaine gezet. Voor Getafe-voorzitter Ángel Torres was dat reden om zijn spelers niet naar Italië te laten afreizen. "Als dit betekent dat we het tweeluik verliezen, dan is dat maar zo. Ik ga geen enkel risico nemen", zei hij.

Wanneer de wedstrijden tussen de Spaanse en Italiaanse clubs alsnog wordt gespeeld, is onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen