"Brabantse Ajax-fans volg advies veiligheidsregio en blijf thuis!"

11 maart 2020, 22:40   Bijgewerkt: 4 december 2023, 15:55

Ajax' supportersvereniging vraagt Brabantse fans thuis te blijven en het thuisduel van zondag met FC Twente te laten schieten. Zo'n vierduizend Ajacieden met een seizoenskaart komen uit Noord-Brabant. In die provincie woedt het coronavirus in Nederland op dit moment het hevigst. Daarom zijn daar alle (sport) evenementen ook geannuleerd.

"Brabantse Ajax-fans volg het advies van uw veiligheidsregio en blijf thuis!", zegt Fabian Nagtzaam, directeur van Supportersvereniging Ajax (SVA), tegen De Telegraaf. "Onze fans uit Brabant moeten zich afvragen: is het overbodig om naar mijn cluppie te gaan? We kunnen mensen niet tegenhouden. Bij de entree wordt niet gevraagd of je uit Friesland, Overijssel, Noord-Holland of Brabant komt, maar alleen of je een geldig kaartje hebt."

Verzoek aan FOX Sports

Tevens heeft de SVA FOX Sports verzocht de wedstrijd tegen Twente op het open kanaal uit te zenden. "Zodat alle fans die ervoor kiezen om in Brabant te blijven de wedstrijd live op televisie kunnen zien. En Ajax is bereid om alle Brabanders met een seizoenkaart of een geldig wedstrijdkaartje via de mail een e-ticket toe te sturen, zodat zij het toegangsbewijs kunnen weggeven of verkopen aan iemand uit een niet besmet gebied."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen