Rugani reageert: 'Wil duidelijk maken dat ik me goed voel'

12 maart 2020, 10:26

Bij Daniele Rugani is woensdag het coronavirus vastgesteld. De verdediger van Juventus is de eerste bekende voetballer die het virus onder de leden heeft en hij zit voorlopig in isolatie. Via social media heeft de 25-jarige Italiaan laten weten dat het goed met hem gaat.

'Ik wil iedereen vragen om de regels van de overheid op te volgen', schrijft de ploeggenoot van Matthijs de Ligt. 'Iedereen heeft het nieuws over mij inmiddels gelezen en ik wil duidelijk maken dat ik me goed voel. Op dit moment wil ik de dokters en verpleggers bedanken voor de hulp. Het is voor hen loodzwaar in deze periode. Ik wil iedereen op het hart drukken dat het coronavirus geen onderscheid maakt en vragen om de regels op te volgen.'

Juventus liet woensdag al weten dat de isolatieprocedures in gang worden gezet, inclusief het contactonderzoek. Voor Juventus kwam de 25-jarige verdediger dit seizoen tot zeven optredens. De Serie A ligt vanwege de pandemie al tot 3 april stil. Voor Juventus staat voor volgende week wel de Champions League-return met Olympique Lyon op het programma. Door de laatste ontwikkelingen komt het doorgaan van die wedstrijd wel heel erg onder druk te staan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen