Selectie Real in quarantaine vanwege coronageval

12 maart 2020, 12:12   Bijgewerkt: 12 maart 2020, 13:10

Een basketballer van Real Madrid is positief getest op het coronavirus. Daardoor moet zowel de basketbalploeg als de voetbalploeg twee weken in quarantaine. Dat komt omdat beide teams gebruik maken van dezelfde faciliteiten. Real Madrid heeft de teams naar huis donderdag naar huis gestuurd. Dat bevestigt de club via de eigen kanalen.

Om welke speler het gaat, is nog niet bekend. Een lid van het basketbalteam is positief getest op het coronavirus en daardoor moeten nu beide teams in thuisquarantaine. Dat komt omdat de teams gebruik maken van het zelfde trainingscomplex en dezelfde faciliteiten. Real Madrid zou vanochtend om 11.00 uur gaan trainen, maar dat ging niet door. De spelers zijn naar huis gestuurd. In principe zullen de spelers en de staf twee weken lang niet meer het huis uit mogen.

Het trainingscomplex van Real, dat luistert naar de naam Valdebebas, is volledig gesloten. Door dit nieuws komt ook de Champions League-wedstrijd van Real Madrid tegen Manchester City van volgende week op de tocht te staan. De kans lijkt klein dat die wedstrijd nog doorgang zal vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen