Champions League-krakers vinden ook geen doorgang

12 maart 2020, 17:25   Bijgewerkt: 13 maart 2020, 14:45

De Champions League-wedstrijden Manchester City - Real Madrid en Juventus - Olympique Lyon zijn afgelast, zo heeft de UEFA bekendgemaakt. Vanwege het heersende coronavirus zijn de krakers tot nader order uitgesteld. Beide wedstrijden stonden voor volgende week dinsdag op de planning.

Eerder op de dag bracht Real Madrid dat de selectie twee weken in quarantaine moet. Dat besluit werd genomen omdat een basketballer van de Madrileense club positief heeft getest op het coronavirus. Dat de UEFA heeft besloten om de wedstrijd van volgende week eruit te gooien, lag in de lijn der verwachting. Het beloofde een spannende return te worden, want de heenwedstrijd in de Spaanse hoofdstad eindigde een week geleden in een 1-2 zege voor The Citizens. Juventus, waar verdediger Daniele Rugani besmet is met het coronavirus, verloor vorige week met 1-0 bij Lyon.

Wanneer de wedstrijden worden ingehaald, is nog onduidelijk. Mogelijk wordt de Champions League (evenals de Europa League) afgeblazen. Volgende week dinsdag, als het topoverleg van de UEFA plaatsvindt, komt daar mogelijk meer duidelijkheid over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen