Everton in thuisisolatie door mogelijk coronageval

13 maart 2020, 10:40   Bijgewerkt: 13 maart 2020, 12:00

Ook Everton is in de ban van het coronavirus. De club uit Liverpool kondigt vrijdag aan dat de eerste selectie in zelfisolatie moet vanwege een mogelijk coronageval in de spelersgroep van trainer Carlo Ancelotti. Volgens The Toffees heeft één speler 'symptomen van het virus'.

De club meldt dan ook dat er uit voorzorg is besloten dat de eerste selectie in quarantaine gaat. Bij welke speler er mogelijk sprake is van corona, wordt niet gemeld. 'De club is in contact met de speler en blijft de situatie van de spelers en staf monitoren', schrijft de club. Er is besloten om trainingscomplex Finch Farm te sluiten, net als Goodison Park.

Everton meldt tevens dat het de ontwikkelingen in de Premier League nauwlettend in de gaten houdt. Vrijdag wordt er besloten wat er moet gebeuren met de speelronde die voor de deur staat. De verwachting is dat de Engelse bond de gehele speelronde eruit gaat halen. Dat kan bijna niet anders gezien de coronagevallen in de Premier League. Arsenal-trainer Mikel Arteta heeft het coronavirus, net als Chelsea-speler Callum Hudson-Odoi. Daarnaast zit Benjamin Mendy van Manchester City in quarantaine vanwege een coronageval in zijn omgeving en hebben ook drie spelers van Leicester City symptomen van het virus getoond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen