Spoorboekje: coronavirus, Transferweekje en paar voetbalpotjes

14 maart 2020, 07:00   Bijgewerkt: 13 maart 2020, 23:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 14 maart.

Nieuws

Coronavirus

Ook vandaag zal het coronavirus weer de (voetbal)wereld beheersen. Wat wordt er nog meer afgelast en gaan er bepaalde dingen nog wel door? Wordt er misschien toch weer meer duidelijk over het aanstaande EK Voetbal of moeten we daarvoor echt wachten tot aanstaande dinsdag. 

Specials

Transferweekje

Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Zenit Sint-Petersburg – Ural (14.30 uur)

Wie van Russische iconen houdt, moet zeker even inschakelen voor de koploper van Rusland. Met onder andere Yuri Zhirkov en Artem Dzuba hebben ze internationals in de ploeg, al staan er met Branislav Ivanovic, voormalig Vitessenaar Vyacheslav Karavaev, Malcom en Sardar Azmoun nog diverse andere leuke spelers onder contract staan. Dus moet er gewonnen worden van nummer negen Ural, waar Othman El Kabir onder contract staat. 

Konyaspor - Fenerbahce (18.00 uur)

In Turkije wordt nog gewoon gevoetbald, waardoor Fenerbahce in actie komt tegen laagvlieger Konyaspor. De Turkse topploeg was bezig aan een goed seizoen, maar in de laatste vijf duels werd er niet meer gewonnen (drie keer verlies, twee keer gelijk). Daardoor moeten Ferdi Kadioglu en consorten zaterdag eindelijk weer eens winnen van de nummer zestien van Turkije. 

Voetbal op tv

12.00 uur: Deelder, oer-Spartaan, FOX Sports 1 - documentaire over Jules Deelder

13.30 uur: Jacob Mulenga - Blessed, FOX Sports 3 - documentaire over Jacob Mulenga

22.00 uur: De Beer van de Meer, FOX Sports 1 - documentaire over Piet Schrijvers

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen