Van Beek eindelijk helemaal terug: "Ben honderd procent fit"

13 maart 2020, 19:21

Sven van Beek staat te trappelen om meer wedstrijdminuten te maken bij Feyenoord. Hoewel de Rotterdammers voorlopig niet meer in actie komen vanwege het coronavirus, is de centrale verdediger wel klaar om weer minuten te maken bij de Rotterdammers. "Ik kan zeggen dat ik honderd procent fit ben en gretig om mijn plaats te veroveren."

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Je wilt graag spelen, dat is duidelijk. Maar het staat goed, we winnen negen van de tien wedstrijden", weet Van Beek over de situatie in Rotterdam-Zuid. "Dan is het lastig om terug te komen. Dat is heel normaal, maar als de trainer me nodig heeft voor die laatste vijf of tien minuten, dan sta ik daarvoor open."

Van Beek sprak ook met Dick Advocaat, die aangaf het team niet te veranderen omdat het zo goed staat. "Dat respecteer ik ook, maar ik geef niet op. Als er een kans komt, wil ik die grijpen." Als voorbeeld neemt hij Ridgeciano Haps, die tegelijk zijn rentree maakte met Van Beek. "We hebben samen een lange weg moeten bewandelen. Als we dat zo kunnen invullen, is dat mooi. Hij heeft zich goed teruggeknokt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen