'Bogarde wordt toegevoegd aan de technische staf Ajax'

13 maart 2020, 20:12

Winston Bogarde heeft veel indruk gemaakt op de technische staf van Ajax en wordt daarom definitief toegevoegd aan de staf van trainer Erik ten Hag. De voormalig voetballer was de vervanger van de mogelijk met corona besmette assistent Christian Poulsen tegen sc Heerenveen en deed dat dusdanig goed, dat hij blijvend onderdeel uit gaat maken van de technische staf.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Bogarde nam de honneurs waar tegen sc Heerenveen, omdat Poulsen – die inmiddels weer terug is bij Ajax – in quarantaine zat. Volgens de ochtendkrant liet Bogarde zich meteen gelden op de bank en ging hij 'veelvuldig en nadrukkelijk' in gesprek met de hoofdcoach van Ajax tijdens het gewonnen duel in het Abe Lenstra Stadion.

Lees ookPoulsen keert na week in thuisisolatie terug bij Ajax 

Bogarde was assistent-trainer bij Jong Ajax dit seizoen en ook daar waren ze zeer tevreden over de inbreng van de voormalig speler van onder andere Ajax, AC Milan, FC Barcelona en Chelsea. Bogarde heeft sinds 2011 zijn trainersdiploma en werd dat jaar al benaderd door Ajax om aan de slag te gaan als jeugdtrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen