Vicevoorzitter West Ham United wil PL-seizoen nietig verklaren

14 maart 2020, 14:06

Het is nog onduidelijk hoe en of de Premier League hervat wordt. De competitie ligt tot begin april stil vanwege alle perikelen rondom het coronavirus. De afgetekende koploper Liverpool lijkt hoe dan ook tot kampioen gekroond te worden, al heeft West Ham United-vicevoorzitter Karren Brady een ander plan.

Volgens Brady (op de foto links) is moet het seizoen nietig verklaard worden als er niet meer gevoetbald wordt. Dat schrijft ze in haar column in The Sun. Als dat inderdaad het geval is, wordt het gehele seizoen geschrapt. "'En we kunnen de mogelijkheid dat er dit seizoen niet meer gevoetbald kan worden niet negeren. De Premier League hoopt dat we over drie weken weer kunnen voetballen, maar dat zou best een droom kunnen zijn."

Brady, dat haar West Ham United terugvindt op een zestiende plaats, vindt niet dat het Liverpool-kamp iets te jammeren heeft. "Het zou een flinke domper zijn voor Liverpool, dat beroofd zou worden van zijn eerste titel in dertig jaar tijd, maar we gaan het hier tijdens het competitieoverleg wel over hebben." Eerder liet de Daily Telegraph doorschemeren dat Liverpool vanwege de gigantische voorsprong van 22 punten op Manchester City bij een algehele afgelasting hoe dan ook tot kampioen gekroond wordt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen