Spoorboekje: nieuws over coronavirus, voetbal in Rusland

15 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 15 maart.


Nieuws

Coronavirus
Ongetwijfeld zullen er nieuwe ontwikkelingen volgen rondom het coronavirus, dat heel Europa en een groot deel van de wereld in de greep houdt. Misschien hakken voetbalbonden een knoop door over het restant van het seizoen en wie weet laat de UEFA al iets doorschemeren over het al dan niet doorgaan van het EK.


Wedstrijden

Sochi - Krasnodar (12.00 uur)
De wedstrijden die nog doorgaan zijn op een hand te tellen, maar in Rusland wordt er gewoon gevoetbald. In Sochi moet Krasnodar drie punten pakken tegen de plaatselijke voetbalclub. De huidige nummer twee van de competities, onder meer de oud-Eredivisionisten Marcus Berg en Ari in de gelederen, willen in het spoor blijven van koploper Zenit. Tonny Vilhena is er wegens een blessure niet bij.

Voetbal op TV

22.05 uur, FOX Sports 1, DOC Ceasefire Massacre, sportdocumentaire
Spoorboekje: nieuws over coronavirus, voetbal in Rusland

Eredivisie

gerelateerd