Gezin Vertonghen overvallen tijdens CL-duel Tottenham Hotspur

15 maart 2020, 09:02

Angstige momenten voor de vrouw en twee kinderen van Jan Vertonghen. Toen de verdediger van Tottenham Hotspur met zijn club in Duitsland voor de Champions League tegen RB Leipzig speelde, werd zijn gezin thuis in Londen slachtoffer van een gewapende overval. Een woordvoerder van Spurs spreekt van een "vreselijk traumatische periode" voor de voetballer en zijn gezin.

De overval vond afgelopen dinsdagavond rond 20:00 uur plaats. Vier gemaskerde mannen waren gewapend met messen de woning van de oud-voetballer van Ajax in Londen binnengedrongen. Ze bedreigden de vrouw van Vertonghen, Sophie, en hun dochter en zoon en zochten naar waardevolle spullen en geld. Uiteindelijk gingen zij er met enkele elektronische spullen vandoor, schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft nog niemand aangehouden en heeft de zaak in onderzoek. Een woordvoerder van Tottenham Hotspur zegt tegen de krant te hopen op een snelle doorbraak. "Wij moedigen iedereen die informatie heeft aan om de politie te helpen bij hun onderzoek. We steunen Jan en zijn familie in deze vreselijk traumatische periode."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen