Ajax-jeugd dicht, Feyenoord wacht af, PSV traint niet

15 maart 2020, 17:46

Het coronavirus zorgt ook bij de Nederlandse topclubs voor veel onzekerheden omtrent de trainingsactiviteiten. Eerder vandaag meldde het NOC*NSF dat het alle trainingscentra op slot gooide, maar vooralsnog gaat de KNVB hier niet in mee waardoor de clubs nog altijd mogen trainen. Ajax en Feyenoord hebben maandag in principe een training op het programma staan, terwijl PSV juist niet traint.

Ajax maakte zondagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de jeugdopleiding in ieder geval tot eind maart stilligt.  Dat houdt in dat alle jeugdteams voorlopig geen trainingen of wedstrijden spelen op sportpark De Toekomst. Volgens De Telegraaf staat er voor Ajax 1 en Jong Ajax maandag wel gewoon weer een training op het programma.

Lees ook: NOC*NSF sluit alle trainingscentra

Ook Feyenoord is vooralsnog gewoon van plan om maandag te trainen, maar wacht alleen nog op toestemming van de medische staf. In een interview met RTV Rijnmond liet assistent-trainer Cor Pot weten dat hij verwachtte 'gewoon om half negen op de club te zijn'. PSV is wat terughoudender en heeft geen training op het programma staan.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen