De Roon mag huis niet uit na contact met Valencia-spelers

15 maart 2020, 20:38

Marten de Roon mag zijn huis momenteel helemaal niet meer uitkomen. De middenvelder van Atalanta Bergamo is recent in contact geweest met spelers van Valencia – bij wie een enkeling het coronavirus is geconstateerd. "We mogen zelfs niet meer naar de supermarkt", vertelde hij.

Dat deed hij tegenover Rondo. "Je mag niet naar buiten, je kunt zelfs de cel in gaan als je gepakt wordt op straat", zei De Roon in het tv-programma. "Je moet thuisblijven. Iedereen blijft thuis. In Nederland gaat hetzelfde gebeuren, dat kan niet anders." Voorlopig redt De Roon zich overigens nog wel. "Ik heb genoeg in huis om het de komende weken te redden. We moeten roeien met de riemen die we hebben."

Lees ookNaast Garay nog vier Valencia-werknemers met corona

Wel stuurde De Roon de rest van zijn gezin twee weken geleden al naar huis. "Dus ik facetime met hen. Kijk Netflix, doe Candy Crush. Het is pittig om helemaal niets te doen", aldus de voetballer van Atalanta Bergamo in Italië. "Er heerst hier geen sfeer, het is doodstil. Je hoort alleen de sirenes van de ambulances en de klokken luiden elk uur voor de overledenen. Een trieste situatie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen