Rusland en Servië ook stil, Vilhena merkt nog weinig van corona

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2020 – In navolging van vrijwel alle grote Europese competities is ook in Servië en Rusland de voetbalcompetitie voorlopig stilgelegd. Voor voormalig Feyenoorder Tonny Vilhena, in dienst van FK Krasnodar, verandert er desondanks weinig, aangezien hij de afgelopen weken al onbrak na een knie-operatie. Ook merkt hij in het dagelijks leven in Rusland nog weinig van de uitbraak.

Rusland en Servië ook stil, Vilhena merkt nog weinig van corona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Behalve de afgelasting van het voetbal - dat tot afgelopen weekend gewoon zonder publiek doorging - is er vooralsnog weinig te merken in Rusland, meent Vilhena. "Op straat merk je er weinig van", vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Hier gaat alles eigenlijk zijn gangetje. De grenzen zijn wel dichtgegaan. Mijn broertje Randy is nog op tijd teruggegaan naar Nederland. Mijn vader zou juist deze kant opkomen, maar dat kon niet meer omdat Rusland is afgesloten."

Vilhena zelf ligt al enkele weken uit de roulatie vanwege een knieblessure en had de komende weken dus sowieso niet gespeeld namens FK Krasnodar, dat momenteel derde staat in de competitie. "Twee dagen voor de herstart van de competitie had ik toch te veel irritatie. Het gaat goed met de revalidatie. Ik hoop er volgende maand weer bij te zijn", aldus de oud-Feyenoorder. Of er dan weer gevoetbald wordt, is nog onduidelijk.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd