Platje: "Als ik nu naar de supermarkt ga, zwaaien ze alleen even"

17 maart 2020, 12:49

Op Bali geldt Melvin Platje als een held. Maar vanwege het coronavirus moeten dolenthousiaste fans van Bali United zich even gedeisd houden. "Onze trainer heeft op tv gezegd dat de supporters ons even met rust moeten laten als ze ons zien lopen", zegt de 31-jarige aanvaller.

"Die woorden hebben dan ook meteen impact. Normaal gesproken moet ik vaak op de foto of dat soort ongein. Maar als ik nu naar de supermarkt ga, dan zwaaien ze alleen even. Dat is wel handig", vertelt Platje aan De Telegraaf. "We blijven de komende tijd zo veel mogelijk thuis en gaan alleen naar buiten als het noodzakelijk is. Je moet jezelf niet gek maken, maar je kunt niet ontkennen dat de situatie wereldwijd heel heftig is. Wij proberen ook ons best te doen. Zodra het weer veilig is, gaan we verder met het normale leven."

De komende drie weken ligt de Indonesische competitie sowieso stil. Zich vervelen doet Platje niet. "Beetje barbecueën in de tuin. Zwemmen. Filmpje kijken met de kids. En mezelf fit houden natuurlijk", aldus de oud-speler van onder andere FC Volendam, NEC en VVV-Venlo. "Vrijdag trainen we weer met de groep, maar er is dan geen publiek welkom. Het coronavirus is hier nog niet zo extreem aanwezig als in veel andere landen, maar er worden dus wel voorzorgsmaatregelen genomen. De discotheken en barretjes moeten vanaf vandaag ook hun deuren sluiten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen