Dyche (Burnley) gekozen tot 'Manager van de Maand'

17 maart 2020, 15:24

Burnley-manager Sean Dyche is dinsdagmiddag gekozen tot 'Manager van de Maand' in de Premier League. De coach bleef de gehele maand ongeslagen en speelde zich met zijn ploeg vrijwel zeker veilig voor degradatie en mag intussen stiekem zelfs nog hopen op meer.

"Dit is een prijs voor de ploeg, ik ben heel blij voor alle betrokken", loofde Dyche op de clubsite zijn selectie. De ongeslagen reeks van Bunley in de Premier League duurt al zeven wedstrijden de coach vond de resultaten in januari misschien nog wel beter dan in februari. In de eerste maand van het jaar werden namelijk onder andere Manchester United en Leicester City verslagen. "Het liefst had ik van Arsenal of Tottenham Hotspur nog gewonnen in februari. Als ik terugkijk, dan denk ik dat er meer ingezeten had." De uitschakeling in de FA Cup (1-2 tegen Norwich City) was wel een flinke smet op de goede resultaten.

Met deze prijs hield hij Manchester United's Ole Gunnar Solskjaer, Arsenal's Mikel Arteta en Chris Wilder (Sheffield United) achter zich. Eerder werd Bruno Fernandes al gekroond tot beste speler van de maand februari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen