KNVB Bekerfinale uitgesteld: nieuwe datum wordt gezocht

17 maart 2020, 15:31

De KNVB heeft dinsdag officieel een streep gezet door de KNVB Bekerfinale. De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht stond gepland op 19 april in De Kuip, maar wordt dan niet afgewerkt. Er wordt door de Nederlandse voetbalbond gezocht naar een nieuwe datum. Of ook de locatie verandert, is nog onbekend.

Vermoedelijk blijft De Kuip overigens wel gewoon het onderkomen voor de wedstrijd, want de voetbalbond laat in een persbericht weten alleen een nieuwe datum te zoeken. "De huidige datum hiervoor komt gezien het advies om niet collectief te trainen tot en met 6 april, plus de periode die nodig is om de selecties weer wedstrijdfit te krijgen nu te dichtbij", zo laat algemeen directeur Eric Gudde weten in een persbericht. 

Als het planningtechnisch beter uitkomt om een andere locatie te gebruiken, lijkt dit wel het moment om te switchen. Eerder liet John van den Brom weten de discussie over de finale te willen oprakelen. "Het scheelt gewoon een hoop als Feyenoord de finale speelt. Dat zou ik ook vinden als AZ of Vitesse de finale zou spelen dit jaar. Iedereen vindt het", zei hij. Wat er precies gaat gebeuren met de finale, is momenteel nog onbekend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen