Go Ahead neemt ook afscheid van trainers Maatman en Heering

17 maart 2020, 19:10

In navolging van hoofdtrainer Jack de Gier nemen ook Kick Maatman (foto) en Marco Heering afscheid van Go Ahead Eagles na dit seizoen. De club kondigt dinsdag via de eigen kanalen dat de aflopende verbintenissen van de assistent-trainers geen nieuw leven ingeblazen zal worden.

Het vertrek van Heering was eerder al bekend en dat gebeurde na gezamenlijk overleg. Ook Maatman heeft dinsdag te horen gekregen dat hij volgend seizoen niet meer op de bank zal zitten in Deventer. "Dat neemt niet weg dat wij Marco en Kick veel dank zijn verschuldigd voor hun inzet voor de club; een inzet die ze ook de rest van het seizoen zullen hebben", zegt technisch manager Paul Bosvelt op de clubwebsite.

Daar blijft het niet bij, want naast De Gier, Maatman en Heering zal ook videoanalist Leen den Boer vertrekken. "Er zijn volgend seizoen inderdaad de nodige wijzigingen in de staf, waarbij we uiteindelijk ook moeilijke beslissingen hebben moeten nemen", vertelt Paul Bosvelt. "Aan ons nu de taak ook komend seizoen een kwalitatief sterke staf te hebben staan. Daar zijn we hard mee bezig." Duidelijk is al dat Kees van Wonderen met ingang van komend seizoen de taken van De Gier overneemt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen