Espanyol maakt melding van zes besmettingen bij A-selectie

17 maart 2020, 22:16

Het coronavirus slaat ook bij Espanyol om zich heen. De Spaanse club heeft dinsdag melding gemaakt van zes positieve gevallen. Het gaat om leden van de A-selectie en de staf, bericht de club.

De club meldt niet welke spelers of trainers het virus hebben, maar brengt wel naar buiten dat het goed met de personen gaat. Het zestal volgt de regels op en zit momenteel in quarantaine. Het gaat naar omstandigheden prima met zes, want het gaat om milde klachten.

Maandag bracht ook Valencia naar buiten dat er een fors aantal besmettingen zijn in de eerste selectie. De club stelde maandagavond dat liefst 35 procent van de afgenomen tests positief zijn teruggekomen. Eerder maakte Valencia al bekend dat Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala en José Gaya waren besmet. Wie positief hebben getest op het coronavirus, maakt de club niet bekend. Eveneens is niet duidelijk hoeveel werknemers van Valencia nu besmet zijn met virus. De club laat wel weten dat het besmette personeel asymptomatisch is. Dat betekent dat zij geen ziekteverschijnselen vertonen. Ook zitten de met corona besmette werknemers in thuisisolatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen