'Braziliaans toptalent Jorge ook op het lijstje van PSV'

18 maart 2020, 08:13

PSV heeft haar oog laten vallen op het Braziliaanse toptalent Kaio Jorge. De aanvaller van Santos (17) zou graag de stap naar Europa gaan maken in de zomer, maar Eindhoven is niet de enige bestemming waar hij heen zou kunnen. Ook RB Leipzig, Juventus en Real Madrid zouden interesse hebben.

Dat schrijft het Duitse BILD. Bij Leipzig zou Jorge de opvolger moeten worden van Timo Werner, die op weg is naar Liverpool voor zo'n zestig miljoen euro. Adam Hlozek (Sparta Praag) en Mohammed Daramy (FC Kopenhagen) zijn de andere opties bij RB Leipzig, als Jorge besluit om voor een andere club te gaan spelen.

Met Roger Schmidt haalde PSV recentelijk een trainer in huis die zich oriënteert op grote talenten, wat deze interesse enigszins zou verklaren. Dat er volgens het Duitse medium een prijskaartje van bijna twintig miljoen euro aan de tiener hangt, maakt hem voor PSV op dit moment nog vrijwel onhaalbaar. Alleen als Santos bereid is om te zakken in vraagprijs, zou een transfer tot stand kunnen komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen