'Real wil Bale laten gaan, Umtiti mag weg bij FC Barcelona'

18 maart 2020, 11:21

Real Madrid wil dan toch definitief af van Gareth Bale. De Welshman heeft een vorstelijk salaris in de Spaanse hoofdstad, maar trainer Zinedine Zidane ziet het niet in hem zitten. Daarom wil De Koninklijke per se van hem af in de komende zomer, eventueel zelfs transfervrij.

Dat schrijft het doorgaans betrouwbare Marca. Real Madrid betaalde in 2013 nog honderd miljoen euro voor de multifunctionele voetballer. Omdat hij dit seizoen op een zijspoor is beland en ontevreden is, mag hij desnoods gratis vertrekken. Ondanks de haat-liefdeverhouding met Zidane, besliste Bale hoogstpersoonlijk de Champions League-finale tegen Liverpool in 2018.

{image[327408][right-half][]}Umtiti weg bij FC Barcelona

Ook bij de andere Spaanse topclub kwam er een concreet transfergerucht: Samuel Umtiti is op de transferlijst gezet. De Fransman kwam in 2016 over van Olympique Lyon en maakte in het begin nog een goede indruk, maar is inmiddels voorbijgestreefd door landgenoot Clément Lenglet. Volgens het Spaanse Sport zijn Arsenal en Manchester United geïnteresseerd in de centrale verdediger van de Catalanen. FC Barcelona wil van hem af, om zo ruimte te creëren in het transfer- en salarisbudget. Naar verluidt gaat het om een bedrag van zo'n zestig miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen