Sierhuis terug in Nederland, nadat Frankrijk afgesloten werd

18 maart 2020, 12:16

Kaj Sierhuis (op archiefbeeld) is tijdelijk terug in Nederland. De aanvaller van Stade Reims was vanwege privé-omstandigheden sowieso even terug en blijft hier nu Frankrijk helemaal op slot is gegaan. "Het geen zin om terug te gaan naar Frankrijk, aangezien ze daar tot volledige isolatie zijn overgegaan."

Dat vertelt Sierhuis tegenover het Algemeen Dagblad over zijn eigen situatie. De aanvaller volgt zijn programma nu vanuit Nederland, waar hardlopen in de buitenlucht bijvoorbeeld nog wel is toegestaan. In Frankrijk levert het ongeoorloofd op staat zijn een boete van 135 euro op. "De club heeft via de clubarts richtlijnen opgestuurd over hoe te gedragen en wat te doen. Trainingsprogramma's worden opgestuurd en iedereen wordt gevraagd deze thuis zo goed mogelijk te doen", vertelt Sierhuis, die pas sinds eind januari actief is bij de Franse club en overkwam van FC Groningen.

"Stade Reims is een hele warme en vriendelijke club. We hebben ook een goede groep met leuke teamgenoten en Reims is een mooie stad om te wonen", aldus Sierhuis, die zijn hamstringblessure 'een smetje' vindt op zijn start in de Ligue 1. Daardoor kwam hij pas slechts eenmaal in actie namens zijn nieuwe werkgever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen