De Wolf blijft aan als assistent-trainer Feyenoord

19 maart 2020, 07:50   Bijgewerkt: 19 maart 2020, 10:21

John de Wolf blijft ook de komende twee seizoenen assistent-trainer van Feyenoord. De Rotterdammers lichten de optie in zijn contract, waardoor De Wolf tot de zomer van 2022 vastligt. De rechterhand van Dick Advocaat heeft dat zelf bevestigd.

"Het klopt dat ik langer als assistent-trainer aan deze mooie club verbonden blijf", laat De Wolf weten aan het Algemeen Dagblad. "Zowel de club als ik vonden het totaal niet gepast om hier in de huidige situatie en alle problemen die dat in het land en de wereld geeft meer ruchtbaarheid aan te geven." Aanvankelijk zou Feyenoord de contractverlenging deze week in aanloop naar de Klassieker communiceren. "Maar daar hebben we dus vanaf gezien. Uiteraard ben ik wel erg blij dat ik na dit seizoen gewoon bij Feyenoord blijf."

Over de toekomst van Advocaat en Cor Pot, die assistent die de Kleine Generaal zelf meebracht naar Feyenoord, volgt later duidelijkheid. Advocaat wilde deze maand een knoop doorhakken, maar door de coronacrisis wordt dat uitgesteld. Said Bakkati, ook een assistent-trainer, beschikt over een doorlopende verbintenis. Het contract van keeperstrainer Khalid Benlahsen werd onlangs al verlengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen