Jovic verdedigt bekritiseerd en dubieus bezoek aan Servië

20 maart 2020, 08:07

Luka Jovic heeft zijn veelbesproken bezoek aan Servië verdedigd. De speler van Real Madrid reisde deze week naar zijn vaderland, tot ontzetting van premier Ana Brnabic. Volgens haar had het hoofd van Reals medische staf hem toestemming gegeven en mocht hij thuis in quarantaine.

Jovic zorgde voor verbazing, omdat bij de basketbalafdeling van Real een speler besmet is met het coronavirus. De spits kreeg dan ook de wind van voren. "Onze voetballers geven het slechte voorbeeld. Ze worden heel goed betaald, maar negeren de verplichte zelfisolatie", aldus de premier.

Lees meer: feestende Jovic haalt zich woede van premier Servië op de hals

Op Instagram doet Jovic zijn kant van het verhaal. 'In Madrid was mijn Covid-19-test negatief. Daarom besloot ik naar Servië te reizen om daar mensen te helpen en te steunen, ook kon ik dicht bij mijn familie zijn. Bij mijn aankomst in Servië werd ik ook negatief getest. Het spijt mij zeer dat sommige mensen hun werk niet professioneel hebben gedaan en mij geen instructies hebben gegeven over hoe ik mij in isolatie moet gedragen.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen