Heraclied Bakboord moet langer herstellen van knieblessure

20 maart 2020, 12:52

Navajo Bakboord is in het herstel van zijn knieblessure twee keer onder het mes geweest. De rechtsback van Heracles Almelo werd maandag voor de tweede keer geopereerd. "Eigenlijk is de eerste ingreep ook goed gegaan, maar omdat mijn lichaam het littekenweefsel aanmaakte was ik niet meer in staat om mijn knie te buigen", verklaart de 21-jarige verdediger.

Bakboord raakte in november geblesseerd tijdens een jeugdinterland en moest zich in december laten opereren. Door de tweede ingreep gaat zijn herstel wel langer duren. Een datum prikken voor zijn rentree is dan ook lastig. "De revalidatie heeft ups en downs, dus ik doe liever even voorzichtig zodat ik straks weer helemaal fit ben", zegt de oud-Ajacied op het clubkanaal van Heracles. "Revalideren is niet leuk, maar ik hoop me te blijven ontwikkelen. Ook al sta ik naast het veld. Als ik weer fit ben wil ik graag zo snel mogelijk het veld weer op met het team. En zodra ik helemaal terug ben wil ik weer knallen."

De revalidatie doet Bakboord in Amsterdam. "Nu na de operatie wordt de begeleiding nog wat intensiever en ga ik ongeveer zes keer per week naar de fysiotherapeut. Hier in Amsterdam kan ik goed revalideren en ook nog eens bij mijn moeder langs, dat is altijd fijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen