Kökcü looft Advocaat: "Hij heeft mijn ogen geopend"

20 maart 2020, 20:30

Orkun Kökcü heeft de loftrompet gestoken over trainer Dick Advocaat. De middenvelder van Feyenoord stelt dat de ervaren coach zijn 'open heeft geopend' en wil voor hem door het vuur gaan. "Hij is erg belangrijk voor mij", aldus de negentienjarige middenvelder.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports, waarin hij Advocaat zelfs ook als een vader wil bestempelen. "Ik heb een goede band met hem, ja. Hij heeft veel ervaring", aldus Kökcü. "Ik heb de verhalen ook gehoord dat hij niet veel met jeugd werkt. Dus ik dacht eerst wel: 'Wat zal er gebeuren?'. Maar sinds de eerste dag voelde ik dat hij veel vertrouwen in me had. Ik ga voor hem door het vuur."

Ook maakte Kökcü grote stappen onder zijn leiding, waardoor er diverse clubs sluimerende belangstelling in hem hebben gekregen. "Het lijkt alsof ik al een paar jaar meedraai. Ik ben niet echt meer de jeugdspeler", zei Kökcü, die niet naast zijn schoenen wil gaan lopen. "Al moet je af en toe je plek kennen. Niet te hard van stapel lopen. Maar als ik denk dat ik gelijk heb, trek ik mijn mond wel open."

Lees ook: 'Kökcü zeer in trek

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen