Gerbrands voorziet veel problemen door coronacrisis

21 maart 2020, 09:45

Volgens Toon Gebrands liggen er door de coronacrisis veel problemen in de voetbalwereld op de loer. De algemeen directeur van PSV ziet dat er nog een hoop vraagstukken onbeantwoord zijn en vreest voor een hoop 'onvoorspelbare' maanden, ook op voetbalgebied.

Dat stelt hij in De Telegraaf. In bijna alle competities wordt de komende periode niet gevoetbald en ook het EK is verplaatst. Op 1 juli lopen de meeste spelerscontracten af, en het is nog maar de vraag of voor die periode alle competities afgelopen zijn. "Als wij 1 juli klaar zijn, moeten we half juli dan alweer Europese voorrondes spelen?", vraagt Gerbrands zich hardop af. "Moet naast het EK dan ook de start van de competities verschoven worden? Die scenario's liggen allemaal nog op de plank."

Daarnaast is ook de transfermarkt door de crisis onvoorspelbaar geworden. "Eerder bekeek men het EK en ging het daarna pas volle bak los qua transfers. In dat opzicht was het EK voor ons wellicht lastig geweest, omdat we vroeg in het seizoen alweer zouden moeten beginnen. Maar dat is niet meer aan de orde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen