Southampton-directeur: "Goed als er Premier League op tv is"

21 maart 2020, 23:50

In Engeland wordt er sowieso tot en met eind april nog niet gespeeld in de Premier League, zo werd deze week duidelijk. De kans bestaat dat de competitie daarna wel verder gaat en dat zou volgens Southampton-directeur Martin Semmens een goed signaal zijn.

Hij sluit niet dat er straks weer gespeeld gaat worden, ook als de situatie rondom het virus nog niet volledig onder controle is. "We moeten doen wat goed en veilig is voor het volk", zegt hij tegen de BBC. "Als iedereen veilig is, en we geen gebruik maken van de zorg en de diensten van de politie, denk ik dat de overheid wil dat we snel weer gaan spelen, omdat we entertainment bieden. Het zou een signaal zijn dat het land terugkeert naar de normale situatie."

"Als mensen nog een maand thuis moeten blijven en er is iedere dag Premier League-voetbal op tv, dan kan dat alleen maar iets goed zijn", zegt Semmens, die beseft dat het dan wel zonder publiek zal gebeuren. "We zijn natuurlijk niet belangrijker dan de zorg, maar wij kunnen entertainment bieden en laten zien dat we op de weg terug zijn. We hopen natuurlijk dat de competitie eind juni afgerond is", zegt de directeur van de nummer veertien van de Engelse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen