Brescia-voorzitter heel duidelijk: "We kunnen niet meer spelen"

22 maart 2020, 12:41   Bijgewerkt: 22 maart 2020, 13:01

Volgens Brescia-voorzitter Massimo Cellino is het een utopie dat er dit seizoen nog gevoetbald gaat worden in Italië. Het coronavirus slaat zo hard toe in het Europese land, dat alles nu draait om zo goed mogelijk door de crisis heen komen. Voetbal is totaal niet belangrijk, stelt Cellino dan ook.

Brescia is samen met Bergamo het hardst getroffen door het coronavirus. "De stad staat oog in oog met een enorme tragedie en mensen voelen zich hulpeloos", zegt Cellino in Italiaanse media. "Toch hoor je de mensen niet klagen, ze lijden in stilte. Het draait nu om de levens van mensen. We kunnen dit seizoen niet meer voetballen. Sommige mensen beseffen niet wat er gaande is en die mensen zijn nog erger dan het virus zelf. Ik geloof niet in wonderen, dus laten we ons allemaal resetten."

Het voetbal heeft momenteel geen enkele waarde, zegt de preses van de hekkensluiter. "We kunnen niet nadenken over wanneer we gaan spelen, want we moeten overleven. Wees realistisch, mensen. Dit is een plaag. Het seizoen is klaar en als iemand graag de titel, geef hem dan maar. Deze titel is toch al vervloekt. Ik zeg dit niet omdat we laatste staan, want het is terecht dat we daar staan. Ik ben de eerste die dat toegeeft. Ik denk aan mensen die hun banen verliezen en aan de mensen die sterven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen