Rest van Juventus-selectie test negatief op coronavirus

22 maart 2020, 17:56

De selectie van Juventus is op de drie besmette spelers na vrij van het coronavirus. De Oude Dame heeft naar aanleiding van enkele besmettingen in de eerste selectie alle spelers nagekeken op het coronavirus, maar alleen Paulo Dybala, Daniele Rugani en Blaise Matuidi zijn positief getest. Van het trio kwam de eerdere besmetting al naar buiten toe.

Dat schrijft het Italiaanse dagblad La Repubblica althans. Volgens het Italiaanse medium zijn alle spelers inmiddels getest en is behalve het besmette trio iedereen vrij van corona. Onder hen is dus ook Nederlander Matthijs de Ligt, van wie schoonvader Keje Molenaar eerder al liet doorschemeren dat de Nederlander niet besmet is.

De voltallige selectie is na het besmettingsgeval van Rugani in quarantaine gegaan. Desondanks bleken ook [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365316/dybala-test-als-derde-juventus-speler-positief-op-coronavirus/,_blank,Dybala] en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365171/matuidi-na-rugani-tweede-juventus-speler-met-coronavirus/,_blank,Matuidi] dus geveld met het virus in Italië, het land met de meeste doden in Europa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen