Alderweireld doneert iPads voor corona-slachtoffers

22 maart 2020 – Toby Alderweireld heeft een mooie bijdrage geleverd voor de slachtoffers van het coronavrius. De verdediger van Tottenham Hotspur heeft iPads geschonken aan het ziekenhuis in Londen, waardoor de slachtoffers in elk geval nog contact kunnen hebben met hun familieleden. "Ook al is het maar een druppel op een hete plaat, met zo'n kleine dingen proberen we toch met iets te helpen."

Alderweireld doneert iPads voor corona-slachtoffers

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat vertelt hij tegenover VTM Nieuws in een video-gesprek. "Ik vroeg me met mijn vader af wat we zouden kunnen doen om te helpen en zo zijn we terecht gekomen bij die iPads. Het mentale aspect van iemand niet te kunnen zien, zeker wanneer je niet gezond bent, wordt onderschat", aldus de oud-Ajacied.

Alderweireld werd ook gevraagd naar zijn gedachtes over het uitstellen van het EK 2020. Ondanks dat de Belgische ploeg best op leeftijd is, denkt hij niet dat het veel uitmaakt. "Voor onze groep maakt dat niet veel uit. De spelers die wat ouder zijn, weten echt wel hoe hun lichaam in elkaar zit. Dan gaat dat één jaartje niet uitmaken. Misschien moeten we deze miserie meepakken om volgende jaar iets extra moois neer te zetten."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd