Roda JC krijgt ook nog een financiële tik door corona-uitbraak

22 maart 2020, 23:10   Bijgewerkt: 23 maart 2020, 09:48

Jeffrey van As erkent dat Roda JC ook de gevolgen van de coronacrisis nog (flink) gaat voelen. Zondagavond kwam het bericht al naar buiten dat de club in financieel zwaar weer verkeert, los van de uitbraak van het virus. De technisch directeur van de Kerkraders voorspelt dat ook dat nog gaat meespelen de komende tijd van de Eerste Divisie-club.

Dat vertelt hij tegenover ZO-NWS. "Zelfs voor Eredivisie-clubs is het lastig om op termijn zonder inkomsten te overleven, dus voor Roda is dat dan natuurlijk ook lastig", aldus Van As over de gevolgen van de coronacrisis. Eerder op de dag kwam naar buiten dat de club nog 1,2 miljoen euro nodig heeft voor de rest van dit seizoen – nog los van de corona-uitbraak.

Al die financiële onrust heeft ook gevolgen voor het werk van Van As, die pas sindskort bezig is en een flinke actielijst heeft. "De meeste afspraken worden afgezegd dus definitief dingen regelen gaat niet. We zijn wel met wat dingetjes bezig, maar zoals gezegd is het moeilijk werken zo", erkent hij. "Voor mij is dit een hele lastige situatie om te werken nu. Heel vervelend. Dingen rondmaken is bijna onmogelijk."

Lees ookRoda JC in serieuze problemen: 1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen