'Nog geen akkoord Ter Stegen en Barça: Onana in beeld'

23 maart 2020, 15:18   Bijgewerkt: 23 maart 2020, 16:16

FC Barcelona is er nog altijd niet in geslaagd om het contract van Marc-André Ter Stegen te verlengen. Een nieuwe onderhandelpoging is afgelopen week op niets uitgelopen, ondanks dat beide partijen al langere tijd aan het praten zijn over een verbintenis die hem tot en met 2024 in Catalonië moet houden. Een jaarsalaris van 6,5 miljoen euro plus bonussen was voor een akkkoord niet genoeg. 

Dat schrijft het Catalaanse medium SPORT. Het contract van Ter Stegen loopt momenteel nog door tot en met 2022, maar de Catalanen willen het contract graag verlengen. Dat is nog altijd niet gelukt, omdat de Duitse sluitpost een hogere waardering wil als basisspeler. Beide partijen zijn al maanden aan het onderhandelen, maar een akkoord kwam er niet en daardoor zijn de onderhandelingen voorlopig zelfs afgebroken.

Dat doet in Barcelona de geruchten over een vervanger weer volop oplaaien. Onder andere de naam van André Onana wordt genoemd door het medium: zijn naam viel al vaker bij de Blaugranas, de club waar hij ook een deel van de jeugdopleiding doorliep. Uiteindelijk brak hij door bij Ajax, maar staat nog altijd op de radar van zijn oude werkgever.

Lees ookOnana kon in zomer naar Paris Saint-Germain en FC Barcelona

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen