FC Dordrecht heeft 'voor de langere termijn zorgen' door corona

25 maart 2020, 08:29

FC Dordrecht verwacht op lange termijn zeker hevige hinder te ondervinden van de gevolgen van de huidige coronacrisis. Voor dit seizoen lopen De Schapenkoppen (nog) geen gevaar, maar met het oog op volgend seizoen worden de gevolgen wel al snel duidelijk. "Voor de langere termijn zijn er wel zorgen."

Dat vertelt algemeen directeur Hans de Zeeuw tegenover het Algemeen Dagblad. Zo loopt de club inkomsten mis van drie grote geplande feesten, waar door de uitbraak reeds een streep doorheen ging. "En ook op het gebied van sponsoring door de onzekere situatie voor bedrijven is er eveneens grote onzekerheid", stelt De Zeeuw. "Kijken naar bijvoorbeeld de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen heeft op dit moment nog geen enkele zin. Wat wel duidelijk is, is dat de spelersbegroting de sluitpost op de balans zal worden, waarbij we waarschijnlijk extra spelers zullen moeten huren.''

Voor dit seizoen kan Dordt het sowieso nog uitzingen in de Eerste Divisie, ondanks dat het uitstel van belastingbetaling heeft aangevraagd. "We lopen geen direct gevaar", aldus De Zeeuw, die wel hoopt dat er seizoen nog uitgespeeld kan worden. "Maar gezien de huidige situatie vanwege het coronavirus lijkt dat op dit moment wishful thinking."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen