Ferdinand wil streep door competitie en dus door titel Liverpool

25 maart 2020, 11:04

Als het aan Rio Ferdinand ligt, grijpt Liverpool naast de titel. Volgens hem moet er definitief een streep door de Engelse competitie. "Ik denk dat de Premier League gewoon ongeldig moet worden verklaard", stelt het icoon van Manchester United.

"Ik weet dat veel Liverpool-fans gaan zeggen: oh Rio, je zegt dit omdat je van Manchester United bent en het Liverpool is. Maar dat is het niet. Ik zie geen enkele manier om verder te spelen, waarbij de gezondheid niet in het gedrang komt", zegt Ferdinand tegen The Daily Mirror. "Achter gesloten deuren heb je de spelers nodig en die behoren toch ook tot de samenleving? Er zijn spelers die niet willen spelen, nog niet hersteld zijn of nog besmet raken. Dat verspreidt zich naar andere spelers, dus het zal niet eerlijk zijn. Ik heb gewoon niet het gevoel dat het goed is om verder te spelen."

Ferdinand ziet niet gebeuren dat de coronacrisis spoedig achter de rug is, waardoor de Premier League kan hervatten. Vooralsnog ligt de Engelse competitie tot mei stil. "Dit gaat over leven en dood en de hele samenleving. We houden allemaal van voetbal, maar het is niet zo belangrijk. Gezondheid van mensen gaat voor alles. Begin het nieuwe seizoen met een schone lei. Zodra deze gezondheidssituatie is opgelost, kunnen we starten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen