'NAC Breda neemt na dit seizoen afscheid van zestal'

26 maart 2020, 09:15

NAC Breda gaat na dit seizoen afscheid nemen van Jordan van der Gaag, reservedoelman Chiel Kramer en Boris Kudimbana. Het trio heeft een aflopend contract en die worden opgezegd. Dat geldt ook voor de verbintenis van Pele van Anholt, maar afhankelijk van de ontwikkelingen in het voetbal wordt zijn contract mogelijk nog verlengd. De verhuurde Daan Klomp en Diego Snepvangers moeten eveneens vertrekken.

Dat schrijft BN/De Stem. Voor 1 april moest de club knopen doorhakken en NAC Breda heeft inmiddels de desbetreffende spelers ingelicht van hun aanstaande. Verdediger Van Anholt kreeg daarbij als enige te horen dat zijn verbintenis mogelijk nog wordt verlengd later in dit seizoen. Zijn overeenkomst is daarom vooral vanuit formeel oogpunt verscheurd. 

Huurlingen keren terug

Daarmee komt de selectie van NAC Breda er heel anders uit te zien komend jaar, aangezien huurlingen Ivan Ilic, Luka Ilic en Othmane Boussaid normaliter terugkeren naar hun clubs. Of dat ook voor Thom Haye geldt, hoeft pas later te worden bepaald. NAC heeft een optie tot koop op de middenvelder bedongen bij eigenaar ADO Den Haag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen