Van Bronckhorst hervat komende week training met Guangzhou

26 maart 2020, 09:59

Giovanni van Bronckhorst gaat volgende week de training weer hervatten bij Guangzhou R&F. De Nederlandse coach verbleef de afgelopen anderhalve week met zijn voltallige selectie in quarantaine, omdat ze uit Europa kwamen. Als dat achter de rug is, dan wordt de reguliere training na een paar vrije dagen weer hervat.

Dat vertelt Guido Albers, de zaakwaarnemer van Van Bronckhorst, tegenover het Algemeen Dagblad. De spelers krijgen na hun quarantaineschap eerst nog enkele dagen vrij, alvorens ze beginnen met een nieuwe voorbereiding. Hoewel een officiële datum van de herstart van de Chinese competities nog niet bekend is, gaan er geruchten dat er in mei zonder publiek gespeeld gaat worden. Ook in Japan komt een herstart van de voetbalcompetitie steeds dichterbij.

Lees ookVan Bronckhorst keert met Guangzhou R&F terug naar China

Albers voorspelt eveneens dat de competitie in China eind mei weer van start zal gaan. De meeste Chinese teams beginnen net als Guangzhou R&F namelijk weer met de reguliere trainingen. Alle ploegen die naar Europa waren gekomen omdat het daar veiliger was, zijn teruggekeerd, omdat juist China momenteel weer veilig is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen