'FC Barcelona-spelers niet akkoord met tijdelijke halvering loon'

26 maart 2020, 15:22

FC Barcelona is er nog niet in geslaagd om een akkoord te bereiken met de spelersgroep over een forse vermindering van het salaris. De Catalaanse grootmacht heeft nul op rekest ontvangen van de spelersgroep, die het gedeelte wat ze moeten inleveren – naar verluidt de helft -, te fors vindt.

Dat schrijven de belangrijkste Spaanse media althans. FC Barcelona geeft ter wereld het meeste geld uit aan lonen momenteel en wil daar logischerwijs fors op bezuinigen nu het voetbal stilligt. De aanvoerders hebben namens de spelersgroep laten weten zeker wat in te willen leveren, maar niet het hoge percentage waar de clubleiding om vraagt.

Desondanks heeft voorzitter Josep Maria Bartomeu de mogelijkheid om het te doen, zolang de noodtoestand in Spanje geldt. Maar als hij het zonder toestemming zal moeten doorvoeren, zal de toch al moeizame relatie met de spelersgroep van de koploper van de Primera Division alleen maar minder worden. Daardoor blijft de preses in gesprek met de spelersraad van Barça om alsnog tot een akkoord te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen