AZ-duo Midtsjø en Svensson heeft een nieuw contract in beraad

27 maart 2020, 07:43

AZ hoopt de contracten van Fredrik Midtsjø (26) en Jonas Svensson (27) op korte termijn te verlengen. De middenvelder en verdediger van de Alkmaarders hebben een nieuwe en verbeterde aanbieding op zak, al is het nog onduidelijk of ze hun toekomst ook langer verbinden aan de Eredivisionist. De clubleiding hoopt van harte van wel.

Dat schrijft Voetbal International. De verbintenis van Svensson loopt af in 2021, maar heeft een nieuw contract in beraad. Midtsjø staat zelfs nog een seizoen langer onder contract in Alkmaar, toch hoopt voetbaldirecteur Max Huiberts ook met hem te verlengen op korte termijn. De AZ-directeur heeft 'een goed gevoel' over de onderhandelingen.

"Fredrik heeft een leeftijd waarop hij misschien een stap zou willen maken. Maar hopelijk hebben wij straks het vooruitzicht op de Champions League als extra troefkaart, als we deze ploeg grotendeels bij elkaar gaan proberen te houden", aldus Huiberts. "Dat is een podium waarop iedere ambitieuze voetballer wil spelen. En zeker een speler als Midtsjø zouden we op dat niveau goed kunnen gebruiken. Dus doen we er alles aan hem binnenboord te houden."

Voor de middenvelder van AZ is veel sluimerende interesse, aangezien hij bezig is aan uitstekende seizoenen in Alkmaar. Beide Noren maakten inmiddels hun debuut in de nationale ploeg, waarmee ze via de play-offs nog altijd mogen hopen op deelname aan het EK in de zomer van 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen