Cambuur neemt Hoedemakers definitief over van AZ

27 maart 2020 – SC Cambuur heeft de koopoptie in het huurcontract van Mees Hoedemakers vrijdag officieel gelicht. De koploper van de Eerste Divisie had het talent dit seizoen geleend van de Alkmaarders, maar wel met de mogelijkheid om het blijvend over te nemen. Aangezien hij een uitstekende indruk maakt, was er eigenlijk al langer geen twijfel over mogelijk dat die optie gelicht zou worden. 

Cambuur neemt Hoedemakers definitief over van AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hoedemakers tekent in Leeuwarden een contract tot en met 2022, met de optie voor nóg een jaar. "Mees heeft het afgelopen jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt en laten zien dat hij zowel als voetballer en mens uitstekend bij onze club past", aldus technisch manager Foeke Booy. "Hij is bovendien zeer belangrijk in onze manier van spelen en een stabiele en betrouwbare factor in het team."

Lees ook: SC Cambuur gaat door met trio, maar zegt contract Van Deelen op

De middenvelder begon dit seizoen in alle (!) wedstrijden in de basis en maakte hij na keeper Sonny Stevens de meeste speelminuten van iedereen en ontvangt niets dan lof voor zijn optredens. In totaal kwam hij tot 31 optredens namens de koploper van de Eerste Divisie, waarin hij eenmaal scoorde en een assist gaf.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd