Linssen over interesse: "Momenteel op laag pitje"

27 maart 2020, 22:04   Bijgewerkt: 27 maart 2020, 22:18

Bryan Linssen heeft er dit seizoen al veertien in liggen in de Eredivisie en speelt zich daarmee in de belangstelling van vele clubs. De interesse is nu door de coronacrisis wel gaan liggen, merkt de Limburger.

Volgens het management van Linssen waren er de afgelopen tijd veel goede aanbiedingen voor de buitenspeler. "Maar momenteel staat alles op het transferfront op een laag pitje", stelt de topscorer van Vitesse tegen De Gelderlander. "De coronacrisis zet de wereld op slot. Ik laat nu alles even van me af glijden. Er zijn veel ergere zaken op de wereld. Mensen zijn ziek en gaan dood. Er wordt niet eens gevoetbald. Ik wacht thuis af, zoals ieder ander."

De 29-jarige aanvaller vertrekt normaliter na dit seizoen bij Vitesse, waar hij sinds 2017 speelt. Maar waar gaat hij naartoe? "Er is veel interesse getoond. China? Dat zie ik niet zo zitten. Amerika? Daarvan heb ik niks gehoord. Maar ik weet ook lang niet alles. In de voetballerij zijn er veel vluchtige contacten. Er zijn vage aanbiedingen, er is schijn-interesse. Dat ik transfervrij ben, is normaal gesproken in mijn voordeel. Er is geen afkoopsom. Er is wel tekengeld. Maar nu?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen