'Al 25 coronabesmettingen bij Valencia, waaronder tien spelers'

28 maart 2020, 10:53

Valencia heeft momenteel flink te kampen onder het coronavirus. De Spaanse club speelde na het begin van de uitbraak nog tegen Atalanta Bergamo in de Champions League en heeft nu inmiddels op de club liefst 25 (!) besmettingen rondom het eerste elftal. 

Dat schrijft de Spaanse krant Marca. Ezequiel Garay, Eliaquim Mangala en José Gaya waren al reeds besmet en dat was gecommuniceerd door de club, maar dat aantal is alleen maar gegroeid. Nederlander Jasper Cillessen deelde deze week op Instagram nog positieve beelden en lijkt niet besmet. Van alle besmettingen gaat het volgens de Spaanse krant om tien spelers en vijftien stafleden. 

Lees ook: Duel Atalanta - Valencia was rampzalig voor verspreiding corona

Valencia was vorige maand nog in Noord-Italië, de grootste coronahaard van Europa. Daar speelde het de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta. Omdat bij Valencia besmettingsgevallen zijn, zitten ook de spelers van de Italiaanse club in quarantaine. "Je moet thuisblijven. Iedereen blijft thuis. Ik heb genoeg in huis om het de komende weken te redden. We moeten roeien met de riemen die we hebben", zei Atalanta-middenvelder Marten de Roon bij Rondo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen