Selectie Juve akkoord met minder loon; club bespaart 90 miljoen

28 maart 2020, 20:06   Bijgewerkt: 6 april 2020, 18:00

De volledige selectie van Juventus is akkoord gegaan met een behoorlijke salarisvermindering. Door het snijden in de salarissen bespaart de club liefst negentig miljoen euro, dat nodig is om de club niet in grote problemen te brengen. Vanwege de coronacrisis kwam de club in financieel zwaar weer terecht.

De selectie van de Serie A-grootmacht wordt in maart, april, mei en juni aanzienlijk verminderd. De laatste details zijn nog niet helemaal een feit, maar grootverdiener Cristiano Ronaldo krijgt door de coronacrisis 3,8 miljoen euro minder op de rekening gestort.

In een statement laat de club weten blij te zijn met het gebaar van de selectie. 'Juventus dankt de spelers de coach voor hun medewerking in een moeilijke tijd voor iedereen.' Mogelijk wordt het ingehouden loon later nog uitbetaald, als de situatie snel verbetert. 'De club zal te goeder trouw met de spelers en trainer onderhandelen over de voorwaardelijke verhoging van de vergoedingen indien de wedstrijden van het lopende seizoen worden hervat.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen