Felle kritiek op Jovic: "Hij zit zichzelf zo ongelooflijk dwars"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 maart 2020 – Luka Jovic lijkt het te hebben verbruid bij Real Madrid. De Servische spits (22) moest onlangs eigenlijk in quarantaine, maar reisde af naar thuisland Servië om de verjaardag van zijn vriendin mee te kunnen vieren in Belgrado. Zijn landgenoot Dragoslav Stapanovic vraagt zich af of het nog goed komt met Jovic.

Felle kritiek op Jovic: "Hij zit zichzelf zo ongelooflijk dwars"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Want niet alleen op het veld, maar ook daarnaast zijn de prestaties er niet naar. Namens Real scoorde hij tot nog toe slechts twee goals. Vooral zijn 'mislukte' quarantaine zorgt echter voor teleurgestelde gezichten, waaronder die van de Servische president. Ook Stapanovic maakt zich zorgen. "Hij zit zichzelf zo ongelooflijk dwars", baalt de oud-international van Joegoslavië in gesprek met Kurir. "Ik kan gewoon niet geloven waar hij nu allemaal mee bezig is."

Jovic bood eerder al via Instagram zijn excuses aan voor zijn opzienbarende beslissing om Servië te bezoeken. De spits gaf aan de voorwaarden van quarantaine niet te begrijpen. Sepanovic hoopt dat hij er wat van leert. "Luka denkt duidelijk niet aan wat goed is voor hem. Als je wordt gezegd dat je thuis moet blijven, kan je toch niet zeggen dat je er niks van begreep? Je kan dan gewoon beter je mond houden."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd