Heerenveen-fans starten actie voor terugkeer Huntelaar

29 maart 2020, 18:09   Bijgewerkt: 29 maart 2020, 18:26

Is Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen weer in het Abe Lenstra Stadion te bewonderen? Als het aan de fans van sc Heerenveen ligt wel. Zij zijn op Twitter een actie gestart om de 36-jarige spits terug te halen.

Huntelaar beschikt bij Ajax over een aflopend contract. Het ligt in de lijn de verwachting dat de spits voor 1 april zijn ontslagbrief ontvangt. Dat betekent niet per se dat er een einde aan de samenwerking komt aan de samenwerking tussen Ajax en Huntelaar, maar de routinier kan er dan wel voor kiezen om zijn loopbaan elders te vervolgen.

Als het aan Marcel Koppers (33) ligt, dan keert Huntelaar terug bij de club waar hij vanaf de zomer van 2014 tot de winter van 2015 speelde. De initiatiefnemer van de Twitter-actie probeert met de hashtag #heljethehunterwerom en oude filmpjes de spits te verleiden voor een terugkeer.

"Het moet in elk geval duidelijk zijn dat hij welkom is", aldus Koppers tegen de Leeuwarder Courant. "De club kan een speler als Huntelaar heel goed gebruiken en terugkeer van een icoon zou in dit jubileumjaar (Heerenveen bestaat op 20 juli 100 jaar, red.) prachtig zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen