'Veranderingen PSV-staf staan los van de wensen van Schmidt'

30 maart 2020, 09:00

Roger Schmidt zit niet achter de veranderingen in de technische staf bij PSV. Afgelopen week werd bekend dat keeperstrainer Ruud Hesp, video-analist Wim Rip, fysiotherapeut Falk Louwers, cameraman Jean-Paul Boomgaart en teammanager Mart van den Heuvel na dit seizoen vertrekken uit Eindhoven. Dat staat los van de wensen van de nieuwe coach.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Volgens het regionale medium gaat niet de Duitse trainer, maar PSV namelijk over de verdere invulling van de technische staf. De clubleiding oordeelde dat keeperstrainer Hesp tekort schoot in de communicatie, zoals eerder dit seizoen gebeurde in de soap rondom Jeroen Zoet, die werd gepasseerd, maar dat pas veel te laat hoorde. Vervolgens vertrok de keeper vanwege een vertrouwensbreuk in de winterstop op huurbasis naar FC Utrecht. 

Lees ook: Van den Heuvel treedt terug als teammanager van PSV

Schmidt, recentelijk aangesteld als eindverantwoordelijke voor volgend seizoen, zou niets te maken hebben met deze veranderingen, omdat PSV de technische staf grotendeels zelf samenstelt. Met het vertrek van Hesp, wordt een terugkeer van Zoet aannemelijker, aangezien hij anders na zijn verhuurbeurt aan FC Utrecht vermoedelijk sowieso was vertrokken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen